Julerejsen går til…

Selvom der næsten var frit valg på hylde ét, synes Poden, at vi skulle tage på kør-selv juletur til Hamborg. Det er en overkommelig tur på 450 km og så kunne hun jo se en fordel i, at vi kan fylde bilen til randen med indkøb og ikke behøver begrænse os til hvad vi kan have i en kuffert. Smart.

Jeg har bestilt værelse til os på HENRI Hotel Hamburg Downtown, som ligger få minutters gang fra Moenckebergstrasse. Jeg har ladet mig fortælle, at det er Hamborgs svar på Strøget.

Nu har vi så kun én udfordring. Parkering. Men det finder vi også en løsning på.

(billederne er lånt på nettet)

9 Comments

 • Dorte

  Hej Mette. Vi boede på Henri Hotel sidste år. Det er et fedt hotel, som ligger centralt. Jeg vil anbefale ikke at spise morgenmad på hotellet, men på en af cafeerne i nabolaget. Rigtig god tur?

   • Dorte

    Hvis I bare skal have morgenmad og ud i byen, så er det ok. Hvis I godt kan lide at nyde morgenmaden, så var vores oplevelse, at udbuddet ikke var så stort og de ikke var så flittige til at fylde op, og der var for mange mennesker i forhold til pladsen.

 • Catarina

  Hamborg er dejlig ved juletid. Vi var der i december 2008 og vi boede på Sofitel, som også lå ret centrale. Vi var så så heldige at hotellet have en parkeringskælder, så det var enormt nemt. 😀
  I må have ne god tur når I når dertil. 😀

  • Mette

   Jeg søgte på hoteller som tilbød parkering – det viser sig så at der er tale om ganske få pladser men måske er vi heldige at der er en plads. Jeg er ikke verdensmester i tysk, men skal lige have ringet derned og høre om man kan reservere en af deres pladser.

 • Karin

  Det bliver så dejligt for jer.
  Husk lige den grønne mærkning af bilen, hvis du ikke allerede har det. Så du kan få lov til at kører inde i byerne.
  Hvornår går turen til Hamborg?

  • Mette

   Tusind tak for info, Karin. Det havde jeg slet ikke tænkt på, men det ser nu ikke ud til at Hamborg er omfattet af den ordning – så vi kan godt køre UPen ind i Hamborg uden miljøgodkendelse 🙂
   Turen starter lige inden december begynder 🙂

  • Mette

   Det har jeg heldigvis hørt mange sige. Det er ikke en by, der har haft min store opmærksomhed, så jeg glæder mig til at blive positivt overrasket. Og tak, Susanne 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *