Regnvejrslørdag

Klokken 6:45 faldt de første dråber på tagvinduet over min seng. Jeg lå og blæste lidt bobler under dynen og havde akkurat nået at glædet mig over, at jeg vist godt kunne nå en morgentur med Lillebror i tørvejr.

Det kunne jeg så ikke!

IMG_1591

Det bliver heldagsregn. Siger de. Jeg tror på dem. Det er nødvendigt at tænde lys. Hvornår har en sommermorgen nogensinde været til stearinlyshygge? Hrmpff.

Skal vi ikke sige, at de næste dages regn og blæst så bliver det sidste inden efteråret, og når min ferie starter på torsdag, kommer den sommer alle sukker efter?

Nåmen man kan vel lige så godt få noget godt ud af det. Jeg tænker formiddagen skal fyldes med alle de praktiske ting, som ikke fikser sig selv, så jeg bagefter med god samvittighed, kan sætte mig i sofaen og se den sidste etape i Touren.

Måske skal jeg prøve at lave min første Pavola til kaffen.

Og så er der nu en dag mindre til sommerferie (-:

2 Comments

  • Karin

    En våd og blæsende første feriedag hm……. her begyndte det noget tidligere, altså regnen.

    Jeg har fundet de uldne strømpebukser frem igen, har valgt at finde tæppe frem også, hvad der skal hygges med til Tour de Alp d’huez ved jeg ikke her i skrivende stund, men……. der skal hygges med levende lys og lidt godt til ganen.
    God Alp d’huez lørdag

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *