Fredagsfilmen: Far from the Madding Crowd

Danske Thomas Vinterberg har instrueret det britiske drama ‘Far from the Madding Crowd‘, som foregår i 1800-tallets England og følger den unge Bathsheba Everdene, spillet af Carey Mulligan, der flytter til en ny landsby efter at have arvet sin onkels gård.

Bathsheba er en handlekraftig og selvstændig ung kvinde, der ikke er bange for selv at drive gården og styre landbruget. Modspillet til tidens kønsroller skaber en del opmærksomhed omkring den smukke landejer, og snart er hun splittet mellem tre vidt forskellige bejlere – den jordnære fårehyrde Gabriel, den charmerende sergent Frank og sidst den ældre samt velhavende William Boldwood.

“The answer is obvious. Don’t make bad choices.”

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *