Ferie drømme

Jeg er ret godt tilfreds med, at min ferie fortsat ligger et stykke ude i fremtiden… selvfølgelig i håb om, at vejret bliver mere stabilt inden. Regnen siler ned og der er decideret efterårsagtigt gråt og blæsende udenfor.

Jeg skal holde ferie hjemme og det er unægtelig en bedre ferieoplevelse, når man kan cykle til stranden og køre på ture ud i landet uden at medbringe regntøj.

I lighed med sidste år tænker jeg, at vi skal køre landet tyndt og besøge underlige flækker rundt omkring, vi skal på loppistur og kommer vi i nærheden af Silkeborg skal frokosten helt sikkert indtages hos Anne.

Mens jeg ser Tour de France drømmer jeg mig væk på bilferie til små franske landsbyer… bare sådan køre på må og få, indlogere mig på små fine B&B’s og lade turen være drevet af tilfældigheder.

Jeg gør det nok en dag.

5 Comments

  • Karin

    Jeg venter også lige godt 2 uger med ferie, og drømmer om dansk sommer alá 2014 🙂 Min sommerferie bliver med små udflugter – skal med offentlige transportmidler så…… 😉
    Drømmer mig syd på til sol, varme, svage vinde, når jeg tænker på ferie.

  • Vibeke/Dobbeltlykke

    Uhh jeg sidder også og drømmer om sommer og høje temperaturer – ferien starter imorgen og skal for første gang i mange år foregå i DK… en beslutning jeg i den grad fortryder lige pt med silende regn og kraftig vind. Jeg er aldrig Italien utro igen;-.) God sommer til di,g når du kommr, dertil…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *