Vidt omkring…

201409131

Hals – Nørresundby – Bindslev – Tversted – Ålbæk – Jerup – Gerå – Hals er hermed udnævnt som Loppis ruten. Vi var i adskillige loppemarkeder og ‘antik’ forretninger på vejen og kørte forbi lige så mange.

Jeg lagde ud med Lykkegaard som var det egentlige mål. Sidst jeg var her bugnede laden med Aluminia, men det er åbenbart ikke trendy mere, i hvert fald var udvalget skuffende og resten alt for dyrt.. Der var lidt at det pt. meget hypede ‘Lotus’ men kr. 450 for en gryde som burde ha’ været på lossepladsen… så pænt er det altså heller ikke!

loppispage1

I Tversted faldt jeg over ‘Sigges univers’ i en værkstedsgarage i rundkørslen på vej ind til Tversted. Sigge selv sad ved et rodet skrivebord i overalls og med ild i snaden. Her var kitch en masse og her kunne jeg sagtens ha’ faldet over noget som ville havde været sjovt at tage med hjem.

201409135

Det har været den dejligste dag og vi har set mange mange sjove ting… og kun brugt 60 kroner, så I kan nok regne ud at det ikke er mange ‘antikviteter’ jeg har bragt med hjem (:

loppispage2

Der bliver lavet mad i mit køkken, jeg er nybadet og i py… lørdag bliver ikke ret meget bedre (:

One Comment

  • MissMuffin

    Begge steder er gemt til næste gang jeg skal på loppetur med pigerne 🙂
    Vi havde en skøn tur for nogle uger siden Hals-Geraa-Sæby-Dronninglund-Nørresundby. Næste gang må den være mod Tversted 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *