Buttenschøn i Hals

Der har været Fjord fest i Hals det meste af dagen. Jeg deltog kun, mens Buttenschøn var på scenen. Resten af dagen har Bob og jeg været i Hadsund og efterfølgende afhentet P på jobbet i Skørping.

Det blev med nogen forsinkelse vi kom derfra, for der var gået en brandalarm lige som han skulle ud af døren. Jeg blev mødt af både brandbiler og en lille dreng da jeg parkerede bilen, “du skal ikke gå derind, der er måske ildebrand“. Det viste sig heldigvis at være falsk alarm og vi kunne køre mod nord.

Buttenschøn gik på 18:15 og spillede et par timer. Alle de gode incl. Smukkere end smuk.

Han er skøn og man bliver i godt humør i hans selskab… karismatisk, humoristisk og en smule skør er han.

Jeg tror godt Matas damen kunne anbefale noget til hans tørre fødder 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *