De drog vest på

Vi har været så langt sydvestpå som det er mulig uden at krydse fjorden. Det hedder vist godt nok ikke Limfjorden derude, men det er det samme vand.

IMG_4891

Hundene er luftet på Agger Tange, vi har set landskaber og fugle, som vi ikke anede eksisterede og fået så meget vind i håret, at det kræver en hel bøtte voks for at få det ned og ligge igen. Mindst.

IMG_4906

Byen Agger er ikke værd at skrive hjem om. Den virkede en anelse død, men på ‘Visit Agger‘ kan jeg se, at de faktisk har en del at byde på. Bare ikke denne torsdag i august.

IMG_4904

IMG_4895

Butik ‘Heavy Agger‘ havde ikke åben. Desværre. Måske kunne jeg have mødt nogen af  ‘typerne’ fra DR’s herlige programmer af samme navn. Kender du dem ikke, kan du se dem på Bonanza – de er absolut værd at se eller gense.

IMG_4900

Turen til Agger forgik direkte… via Brovst, Fjerritslev og Thisted, mens hjemturen blev lidt længere da Poloen kørte af kystvejen op omkring Hanstholm og gjorde adskillige stop, bla. ved Slette Strand, hvor hundene fik badet og stormet omkring.

IMG_4938

IMG_4942

Thorup Strand, Lild Strand og Nr. Vorupør, og altså her Slettestrand, er de eneste steder på kysten, hvor der stadig bliver drevet erhvervsfiskeri med både fra åben strand. De hives efter endt fiskeri op på stranden med spil. Jeg gad godt ha’ set spillet være i gang, men kom præcis for sent til at se A37 blive landet.

IMG_4934

IMG_4940

Det har været en lang dag og en lang tur. Poloen runder i disse dage 100.000 km med undertegnede bag rattet. Vi har været undervejs i knap 7 timer, men har haft en herlig tur. Hundene er gået i koma og jeg tænker, at det heller ikke bliver sent før jeg gør det samme.

One Comment

  • henriette

    Jeg har sagt det foer-gentager saa mig selv,for at rose dine billeder-det er en fornoejelse at foelge den stroem af billeder du viser her- Tak

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *