Så kom det.. valget!

valg
arkivbillede

– men er heldigvis også snart overstået igen.

Valgkampen er så umådelig kedelig.

Det samme er valgplakaterne.

Det flytter intet hos mig, at jeg står op torsdag morgen og bliver mødt at Thyra Frank fjæs i lygtepælen udenfor.

Det er handlingerne mellem valgene, der viser hvilket stof politikerne og partierne er gjort af og ikke al deres valgflæsk.

Jeg hørte til morgen i radioen at det økonomisk er hip som hap, hvem der sidder på regeringsmagten – men der er partier, hvis menneskesyn jeg på ingen måde sympatiserer med, så det er bestemt ikke her, at jeg lægger min stemme.

Så snart der blev trykket på valgknappen gik firmaet i ‘valgberedskab‘. Det er i vores maskinrum resultaterne tikker ind og bliver behandlet inden de i løbet af aftenen ender som et færdigt valgresultat.

Et par at mine kolleger underviser i ‘digitalt valg’ ude i kommunerne og har været i gang længe, så på den måde går vi en spændende tid i møde.

6 Comments

 • Karin

  Glæder mig til den kommende regering er blevet præsenteret.
  Jeg har ikke skiftet parti siden 1979. Valget i 1977 var 8 dage før jeg måtte stemme, og havde jeg stemt dengang så ville jeg have haft stemt på 2 forskellige partier.
  Jeg har ikke brug for at hører på politikkerne i medierne, eller se på deres plakater. Nogle arrangementer hvor flere forskellige partier møder op irl, og hovedemnet er nedskrevet, så kan jeg dukke op, og føjer jeg har fået noget med hjem. Det behøver ikke være de kommende 3 uger, men løbende i den mellemliggende periode.

 • Wim

  Ja jeg synes også det er lidt træls. Altså jeg hylder vores demokrati og elsker at vi har frie valghandlinger. Men de 3 uger med ellers velbegavede mennesker, der opfører sig aldeles uciviliseret i TV, det kunne jeg godt være foruden. Min beslutning træffes også i perioden mellem valgene og ikke i den sidste måned op til.. Holder i øvrigt meget af din blog – dejlige små hverdagsglimt.

 • Mette L

  Vi (som i min arbejdsplads) er ikke helt så tæt på valget som I er, men vi har da fået læst og påskrevet, hvordan vi opfører os i medierne, eftersom nogen fra mit hus ofte udtaler sig om dette og hint, og vi vil ikke bruges i valgkampen, så vi skal prøve at tale neutralt de næste 3 uger … Jeg tror bare, jeg lader være med at udtale mig om noget, så kan jeg vel ikke komme til at gøre for meget forkert…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *