Back to business og endnu et dyrlægebesøg

IMG_9879

At sidde indespærret på kontoret på så dejlig en dag burde simpelthen være i strid med overenskomsten, men jeg har forsøgt at få onsdagsfri flettet ind i overenskomsten uden det lykkedes mig, så jeg tænker, at solskinsfri også er no-go!

IMG_9886

På positiv listen – selv på en solskinsdag – finder man kantinen og nu også ‘Jacobs Deli’. Udover at servere skøn mad hver eneste frokost, så tilbyder de take away, velfærdskød, hjemmebagt brød og kager, vin og alverdens lækre specialiteter lige til at købe med hjem.

I dag hjembragte jeg Granola til morgenmaden og øko æblemost, der smager så englene synger.

Heldigvis er solskinstimerne mange og der er rigelig tid til fyraftensstrandture.

IMG_9848

Efter dagens tur røg Lillebror i citronbad og er nu lækker og velduftende.

Han har en date med dyrlægen på fredag. Arabella fik for nogle år siden fjernet sådan noget forgroet tandkød og nu er det Lillebrors tur.

Lidelsen hedder ‘epulis’ og det er ofte noget de kortsnudede racer lider af. Tandkødet gror op omkring tænderne og kan blive helt knudret. Så slemt er det ikke endnu, men kan alligevel danne grobund for dårlige tænder, dårlige ånde og overproduktion af savl (sidstnævnte tror jeg nu Lillebror døjer med uanset).

Det skal vi lige have fikset og fjernet – og samtidig har han strenge ordre om, at klippe klørene ned til rødderne. Omtrent.

9 Comments

 • Birgitte Bonde

  Fantastisk idé med take-away på job 🙂 – og sikke et dejligt billede af Lillebror, velvidende at det giver dig lidt ekstra arbejde:-)

  • Mette

   Når man er sådan en singlesild, så er take away et genialt koncept. Det er superlækker mad, veltilberedt, økologisk, velfærdskød og hvad har vi… 35 kr. pr. måltid. Det kan ikke gøres bedre og billigere selv.

 • Monica

  Hvor ser den lækker ud, den deli! Jeg ville købe mig fattig!
  OG Lillebror er altid lækker, med og uden sand 🙂 Bliver han så lagt i narkose til både tandkødsrep og negleklip ?

  • Mette

   Det er i fuld narkose ja. Han HADER man piller ved ham (med mindre det er på kælende måde), så ørerens, negleklip og fjernelse af flåter er et mareridt. Eller det vil sige, at han har vænnet sig til, at få renset ører… men neglene dem får jeg ikke lov at komme i nærheden af.

   • Monica

    jeg tør simpelthen ikke klippe negle på Bundy… I mine unge dage klippede jeg negle på vores schæfer Ingo, og kom til at klippe for langt ind… ‘kæft hvor det blødte…
    tænk jeg er lige i et dilemma; købe nye sække foder, eller bestille den der tid… Foder – ikke foder… puh, jeg hælder altså til foder… kan ikke få mig til det andet. endnu…

    • Mette

     Det er ikke så svært på en rødmasket bordeaux – det er nemlig ikke kun øjne og snude der er lys, neglene er også og man kan se blodåren.

     Problemet med Lillebror er at man ikke kan komme til hans poter. Han nægter og stikker af – og prøv lige at holde sådan 66 kg uvillig muskelbundt 😉

 • Mette L

  Spuler du ham hver gang, I har været ved stranden? Jeg synes, det er mere reglen end undtagelsen, at han boltrer sig i vand og sand og det stemmer ikke helt med dine hvide/lyse møbler og gulve 🙂

  • Mette

   Jeg BURDE Mette – man siger, at man risikerer alverdens hudproblemer og dårligdomme – men hvis jeg skulle det, kunne jeg jo ikke lave andet. Og indtil videre har han ikke lidt overlast 🙂

   Hans pels er selvfølgelig lidt fedtet af saltvandet, men det er ikke noget, der sviner på møblerne og sandet er drysset af inden vi kommer hjem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.