Vi har haft travlt derude

Det blev ikke i dag jeg pakkede Poloen og drog på eventyr… og det bliver det nok heller ikke de kommende dage. Jeg lister afsted i en bil, der burde se et værksted.  Problemet er blot at jeg prioriterede, at få et nyt objektiv og så må den bette blå altså vente med at få skiftet fjeder, udstødning og hvad har vi…

IMG_9603

Jeg holdt mig derfor hjemme på matriklen og der er ingen grænser for, hvor myreflittig jeg har været.

Lillebror og jeg startede morgenen på stranden i solopgangen og vi har været i vigør udendørs lige siden. Jeg med havearbejde, Lillebror mest med at gå i vejen. Jeg kan ikke klage over vejret på min første feriedag. Vi har næppe nået de tyve grader herude ved havet, men i løbet af dagen nåede vi op, hvor det var varmt nok til at smide jakken.

Nu trænger jeg til endnu et bad og noget at spise. Bagefter skal jeg have lagt det nyvaskede sengetøj på – og så orker jeg forresten heller ikke en skid mere i dag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *