Prøv det

pil-1Jeg har fået flere spørgsmål om hvorfor man ikke kan kommentere på mine indlæg mere. Senest i dag.

Men det kan man da stadig – et klik på indlæggets overskrift og vupti er du inde på selve indlægget, hvor kommentarformularen ligger nederst.

Benyt dig endelig af det 🙂

14 Comments

 • Lene Borreskov Andersen

  Jeg vil bare sige tak for alle de skønne oplevelser og billeder med din dejlige hund Arabella, hvor har jeg nydt at følge jer og ja, det trak tårer at læse hun ikke er her mere. Du er helt bestemt en god hundemor og valgte det der var svært for dig, men bedst for Arabella ..sådan skal det være når man sin hunds bedste ven. Jeg vil nyde at følge dig og Lillebror og ønsker jeg det allerbedste. Søndagshilsener fra Lene.

 • Mette L

  Jeg har fundet en, men det har du nok lagt mærke til 🙂 Til gengæld kan man ikke nøjes med en smiley, for så er kommentaren for kort og bliver ikke vist. Og sommetider er en enkelt smiley altså på sin plads, når du er syrlig, sarkastisk eller efterkommenterer 🙂

  • Mette

   Det er en begrænsning, der ligger i det spamfilter jeg bruger. Jeg har skrevet til dem og så håber jeg, at de vil sætte ‘minimum message length’ ned til 2 i stedet for de 15 den er nu.

  • Mette

   Tidligere var der sådan en lille ‘taleboble’, der ligesom indikerede adgang til at kommentere. Den findes ikke i dette design og derfor skal man så benytte overskriften.

   Hvis jeg orkede kunne jeg sikkert finde en stump kode et andet sted der kunne bruges.

 • Kirsten i Tønder

  Tak for vejledningen, troede kommentarmuligheden var blevet stoppet.
  Det er trist med Arabella, men samtidig stort, at du tænker på hunde velfærd fremfor egne behov. Vi vil alle savne billederne af hende, men lillebror skal nok forsætte med at underholde os.
  Venlig hilsen
  Kirsten i Tønder

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *