Husk at tage skoene af

En tilværelse som mandlig rapper inkluderer ofte backstagefester, damer og drinks. Men for L.O.C. ser hverdagen markant anderledes ud nu, end den gjorde for 10 år siden, da han for alvor brød igennem. Vi går helt tæt på Liam O’Connor de næste fire onsdage klokken 21.30 i ‘Jeg er L.O.C.’.

Det er i morgen på DR3 kl. 21.30, hvis du vil med hjem til min Pode og skåle i kaffe og sodavand.

8 Comments

 • Rikke

  Charmerende, det er han godt nok, og jeg forstår godt at Poden er så betaget af ham. Det kan man vist let blive 😉

 • Inge

  Umådelig sød…. ja, og mega-lækker jeg forstår stadig ikke hvorfor du ikke tog ham med hjem til Æblehuset – hende der Christiane har måske nok længere hår end dig – men jeg er sikker på at han er til korthårede, modne kvinder med et glimt i øjet 🙂

  • Mette

   Jeg havde gerne afløst hende men han overholder kun lige akkurat 7 års reglen… jeg kan godt li’ yngre mænd, men jeg er ikke børnelokker 🙂

  • Mette

   Jeg ved ikke, hvor meget der er med fra besøget i Gug i selve udsendelsen men vi synes da det er lidt sjovt, at netop deres møde er det de har brugt i traileren.

  • Mette

   Det gjorde han og han nød dem sammen med Cirkusprinsessens julecookies.

   Han var så umådelig sød og ukrukket som han sad der i strømpesokker med benene oppe i sofaen 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *