Den er go’ nok – det er forår

Jeg har fundet udsprungne vintergækker og piletræer med bristefærdige knopper. Flagspætte-hannens trommehvirvler lyder gennem skoven og om morgenen er fuglene igen begyndt at synge.

IMG_9030

Forude venter et hav af fridage. Mine resterende feriedage afvikles i marts og april som mandags- eller fredagsfri og næste gang jeg har en hel arbejdsuge er i juni… og derfra er der jo ikke længe til sommerferie.

Det er da en udsigt, der nok er være at glæde sig over.

Lige nu er det udsigten til weekend, der trækker smilet frem. Efter en uge med temmelig dårlig søvn trænger jeg til ikke at skulle præstere noget. Der rør sig uvante ting i mit liv og det skaber en vis ‘uro’, som jeg tager med mig i drømmeland.

weekend

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *