Den sidste vinterdag

Lørdagen var forholdsvis ny da jeg kunne høre, at der blev fumlet med nøgler ved hoveddøren og Poden væltede ind.

Jeg fik et knus og så skred hun op i seng.

Vi skal til min søsters fødselsdag og selvom hun har været i byen hele natten ville hun med. Kæresten skulle på job og ville hun køres til Hals, måtte hun ud af fjerene. Heldigt hun har en seng her på matriklen også og kunne fortsætte ‘nattesøvnen’ nogle timer.

Hvor længe hun bliver…. om hun bliver… nåede jeg ikke at fange (:

IMG_9006

I morgen starter foråret iflg. kalenderen. Jeg kan dog have min tvivl om vejrguderne følger den Gregorianske kalender. Solen skinner godt nok udenfor, men luften er is kold som på en vinterdag.

0

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *