Forget shit and move on

Forget_shit– sådan står der på en plakat, jeg fik af Poden for et par år siden.

Og det er det, jeg gør.

De dårlige oplevelser i livet har været med til, at forme mig til det menneske jeg er – men de skal ikke præge mit liv og er pakket langt væk i små kasser.

I aftes fik en enkelt og ganske uskyldig besked en af kasserne til at springe op. Det var den med misbrug, svigt, bedrag og løgne.

Den er der kun ganske få mennesker, der kender hele indholdet af. Jeg har set tårer i en voksen mands øjne da den blev åbnet, så det gør jeg ikke gerne.

Det, der skulle have været en god og lang nats søvn og givet overskud til at klare onsdagen, blev nu i stedet en lang og søvnløs nat med tankemylder. Og ørepine.

Jeg hanker op i mig selv og gør som Langer siger: Put on your sunday best – and fake a smile!

4 Comments

 • Catarina

  Ja, både det gode og det dårlige og trælse, det der er har gjort at vi er den vi er idag. Jeg har også alle fra min fortid pakket ned i små kasser og de skal ikke åbnes, men bare leve med. Jeg fortryder intet og selvom der er nogle ting der er sket, som jeg ikke har kunne gøre noget ved, så ligger de der og har gjort mig til den jeg er i dag. Stærk, sårbar, modig, en pivskid, selvstændig og udholden….og og og. 😀

 • Monica

  av!
  Både til det ene og det andet.
  .
  Men så kom jeg jo til at læse hvalpedagbog om Harry Potter børnene. ej altså. Nuttet med sukker på. suk..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.