En frisør er ikke bare en frisør

Da jeg startede i skole havde jeg fine lange rottehaler med silkesløjfer, der altid matchede min påklædning.

Jeg kan se på de første skolebilleder, at næsten alle mine pige klassekammerater er kortklippede og måske ville jeg bare være lige som dem. Fotografiet er fra en featureuge i 2 klasse og her er rottehalerne allerede røget sig en tur. Det er mig, der sidder midt i billedet til højre for hende med den spidse hat.

featureuge

I dag har jeg ikke så meget hår, at jeg har brug for silkesløjfer… til gengæld skal det korte hår klippes hele tiden.

Hver fjerde uge – ellers kan jeg ikke holde mig selv ud.

Det er Hanne, der har klippet mit hår de sidste tyve år og derfor gik jeg i sort (næsten) da jeg ringede tidligere på ugen og fandt ud af, at hun var rejst sydpå. Jeg kan under ingen omstændigheder gå 14 dage mere og derfor har jeg nu bestilt tid på en af de lokale saloner i Hals.

Det er lige om lidt og en anelse grænseoverskridende (:

2 Comments

 • Lone

  Siden jeg flyttede for 8 år siden, har jeg været frisørhjemløs. I sidste uge prøvede jeg så igen igen en ukendt frisør her i nærheden af Herlev. Det var som at komme hjem. Sød yngre dame – fra Hals! 😉

  • Mette

   Ha ha, hvor sjovt… hvad laver hun dog i Herlev, når hun kommer fra dejlige Hals? 🙂

   Jeg er super tilfreds med dagens klipning. Det er anderledes men helt okay.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *