Hvilken bruger du?

dior-diorshow-waterproof-mascara-090-black-115ml

Det er første og eneste gang jeg køber Dior Mascara… den drysser og på mit ‘kameraøje’ bliver den tværet ud, så jeg ligner en halv panda (min er ikke ‘waterproof’).

Den var ellers dyr nok og jeg forventede en noget bedre kvalitet.

Hvad skal jeg nu købe?

Har du fundet en mascara, der bare sparker røv… som ikke klatter, klumper og drysser så giv lige et pip (:

22 Comments

 • Therese

  Jeg bruger for tiden en halvbillig en fra L’Oreal. Den hedder “Miss Manga”. Den gi’r fylde, længde og er dejlig sort uden at blive grålig i løbet af dagen (det syns jeg mange gør). Lancome laver også dejlige mascaraer, og de har også flere slags med tynde børster.

  Miss Manga

 • Fisker

  Jeg bruger Yes, they’re real fra Benefit. Oprindeligt brugte jeg deres BADgal Lash fordi den var i stil med Dior (som jeg brugte i mange år inden), bare bedre og billigere. Jeg kan helt klart anbefale begge, men hvis du er mest til de hårde børster, så er det Yes, they’re Real, som du skal have fat i 🙂

 • Anette B

  Jeg bruger Clinique… har prøvet flere forskellige indenfor Clinique, og alle har levet op til mine forventninger…! Kan ikke huske prislaget….!

 • Birgitte Bonde

  Jeg har som dig, Mette, brugt DiorShow gennem lang tid og egentlig været tilfreds med den, troede faktisk ikke, at der fandtes en bedre… Så ved et tilfælde, vist fordi der var tilbud på den, købte jeg Elisabeth Ardens mascara og den er jeg ganske godt tilfreds med. Nu kan jeg også godt lide, at børsten er “tyk” (jeg kan ikke med de smalle børster som fra f.eks. Lancôme). Elisabeth Ardens mascara fås tit på tilbud i Føtex og Salling til enten 89,- eller 99,- jeg har sågar fået den til 79,- og jeg må erkende, at prisen også har en betydning. Dog skal det siges, at den ikke er vandfast! Kh, Birgitte

 • Christina

  Jeg har altid anvendt Helena Rubinstein – hvad der nu lige var tilgængeligt som en dejlig pakke inkl. øjenmake-up fjerner. Jeg er aldrig blevet skuffet! Jeg skal ud at købe mascara igen en af dagene og havde faktisk tænkt på at branche ud. Også fordi Fru Rubinstein ikke er en billig kvinde. Men så tænker jeg alligevel, at hvorfor i alverden skulle jeg dog det? “If it aint broken, don’t fix it”.

  • Mette

   Det kan du have ret i Christina… jeg har tidligere brugt Lancômes produkter og været godt tilfreds men så fik jeg et godt tilbud på en Dior mascara og så skiftede jeg. Med et skidt resultat.

 • Marianne

  Jeg bruger lidt forskellige fra Bobbi Brown – har tidligere været stor fan af Dior, men skiftede engang fordi Bobbi damerne var sødere end Dior damerne i Heathrow lufthavn. Desværre er det jo sådan med mascara at hvad er godt for mig er ikke nødvendigvis godt for dig.. Jeg kan fx afsløre af jeg kun har dårlige oplevelser med Maybelline som Catarina anbefaler.

 • Line

  Hej moster

  Jeg bruger bruger en mascara af mærket Mirenesse, og den synes jeg er rigtig god. Den er helt anderledes end andre mascaraer jeg har prøvet. Den er lavet af bivoks og meget mild for øjnene, nem at rense af, og så er den fri for parabener og mange af de andre “grimme” ting, som jeg helst ikke vil udsætte mig selv for 😉

  Du kan evt. læse mere om den her http://www.alun.dk/shop/mirenesse–secret-wapon-mascara.html , men prøv at Google efter steder på nettet hvor den sælges billigere (jeg plejer at kunne finde den til omkring 150 kr.).

  Når det så er sagt, har jeg hørt mange steder at den Maybelline mascara, som nævnes i kommentarerne her, også er rigtig god! 🙂

 • MissMuffin

  Mac Factor 2000 Calorie. Den koster 120 kr. og holder godt. Jeg har ikke prøvet den vandfaste, for jeg tåler dårligt makeupfjerner. Den almindelige drysser ikke og skal have en del vand før den løber..

  PS: Elsker billederne af lillebror i sneen- så søøød han er!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *