Nice to have

tamron

Jeg tror, at det bliver den her fætter – Tamron SP 24-70mm VC Canon f/2.8 Di USD – der skal erstatte mit Canon 24-105 mm L objektiv, som desværre er defekt.

Det gamle har tjent mig godt i mange år og jeg har besluttet ikke at ofre de mange penge på en reparation.

Dette Tamron objektiv bliver rost til skyerne og vinder i de fleste test, hvor det er oppe mod Canons pendant, som oveni købet er en del dyrere.

Opsparingen er startet og indtil det er i hus, må jeg prøve at nøjes med et af mine andre glas, som alt for længe har ligget i skuffen.

5 Comments

 • Anders

  Ja, den Tamrom er ikke noget dårligt valg, skulle efter sigende være super skarp. Alternativt kan man også kigge på den gode gamle Canon EF 24-70/2.8L, også kaldet “the Brick”. Jeg har/haft 2 stk af den og den er bundsolid. Den er lidt tung, men godt glas vejer jo 😉

  Held og lykke med valget, Mette 🙂

  • Mette

   Jeg har kigget på begge to og set dem testet op mod hinanden – på 9 ud af 10 områder vinder Tamron. Derudover er det et par tusinde billigere end Canon, så derfor jeg nok mest tilbøjelig til at vælge den 🙂

   Men det bliver ikke foreløbig – dyrlægen åd lige det meste af min opsparing 🙁

 • Charlotte

  Har overhoved ikke forstand på det der linse noget.
  Men hunde ….
  Jeg er så forelsket i ham lillebror… og det bliver da ikke mindre, når han flasher med sne i munden.
  Mette du tager fantastiske billeder.

 • Catarina

  Så skal der spares sammen. Det bliver så lækkert at få det og jeg glæder mig til at se billeder taget med det glas. Jeg har et a la det, bare til et crop kamera (mit er ikke full frame) det hedder så 17-55 f/2.8 og det er jeg rigtig glad for ligesom det lille 35 mm f/1.8 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *