Nyt legetøj til mor

olloclip

Jeg var så heldig tidligt i morges at se på Facebook, at Annemette havde sat sin Olloclip til salg. Hun havde ‘opgraderet’ til ny iPhone og derfor ikke passede den ikke længere.

Jeg har misundeligt set til på Instagram, at der bliver lagt fine macrobilleder ud og nu kan jeg også snart være med. Og samtidig forhåbentlig få mere glæde af iPhonens kamera, når jeg har ‘glemt’ det store kamera hjemme. Denne er lille dims kan være i lommen og lige skydes på hjørnet af mobilos.

Jeg glæder mig…

One Comment

  • Helle K.

    Sådan en må jeg bare have – lige pludselig en eller anden dag – kan jeg evt. forære manden en i fødselsdagsgave, selv om han ikke har en iPhone? 😉
    Jeg glæder mig og venter spændt på dine billeder 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *