Årets sidste arbejdsdag

3001142014-7736

Nogen havde forsøgt at bilde mig ind, at det er så skide hyggeligt at være på job mellem jul og nytår… de har vist ikke prøvet at sidde på min stol! I går lå jeg vandret i luften for at indhente de opgaver, der var tikket ind i dagene før jul – det havde så ikke været nødvendigt med så højt et tempo for der er stort ikke kommet nyt til hverken i går eller i dag.

Det betød, at jeg kunne gå lige over middag i dag.

3001142014-7737

Helt uden for planen nåede jeg derfor at få garnet trimmet, finde et par afløsere for de Hunter støvler, som jeg til min store skuffelse måtte sende retur og en lang tur i mosen med lys på himlen.

Støvlerne blev af mærket ‘Le Chameau‘. Ikke nogen jeg kendte i forvejen, men de var blevet anbefalet og da de desuden sad skide godt på foden blev det dem, der kom med hjem. Det er jagtstøvler, Kronprinsesse Mary har et par magen til (fik jeg oplyst) og hvis de ikke holder til daglig brug de næste to år kunne jeg bare komme og få et par nye.

3001142014-7739

Billederne har ikke en pind med teksten at gøre… men tirsdagen har i det hele taget har været uden nogen som helst sammenhæng (:

7 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.