Øv Hunter

Jeg synes ellers, at jeg var klar nok i spyttet, da jeg skrev til Mark Pryde:

Dear Mark,

I would like a replacement…

men Hunter har valgt at refundere pengene i stedet for at sende mig en ‘replacement’ for de støvler jeg returnerede.

Øv.

Jeg kan jo ikke finde disse neoprenforede støvler i Aalborg, så nu står jeg uden vintergummistøvler.

14 Comments

 • Anette B

  Hej Mette – jeg har pt. Ilse Jacobsen – men når jeg igen skal have nye gummistøvler, så skal jeg helt klart have La Crosse igen… Det er de bedste jeg har haft…! Men Balian synes desværre at det der neopren var ret sjovt at tygge i, så kanten af den ene blev sådan lidt rustik 😀 😀

  • Mette

   Jeg har også haft Ilse Jacobsen støvler men de der hvide snørrebånd… de holdt ikke en meter. La Crosse er det ikke sådan nogen der kun er gummistøvler nede ved foden?

 • Deborah

  Jeg har ikke prøvet Hunter, så jeg skal ikke kunne sige, hvordan og hvorledes. Selv er jeg superglad for de støvler (bogs) jeg har købt som egentlig “bare” skulle være en gummistøvle. De er så alt for varme til om sommeren, men gør til gengæld mine supervarme vinterstøvler (Sorel) næsten overflødlige. De er forede. Så faktisk mangler jeg stadig et par rigtige gummistøvler til sommerbrug.

  Jeg tænker også, at du kan have god brug af Muckboot (også nævnt ovenfor), som fås i rigtig mange varianter og som er superdejlige at gå i også. Og som du ser, findes de til alle formål ikke kun heste af slagsen. Håber du finder noget, du bliver glad for ihvertfald.

  • Mette

   Hmmm de der muckboots ser sørme også interessante ud. Jeg skal ud og kigge og prøve inden jeg kaster mig ud noget køb.

 • Karin Abildhauge

  Først tænkte jeg Øv, da jeg så læste tråden blev jeg klar over du nok er bedre tjent med at kigge dig omkring efter nogle andre.

  Det kan du jo bruge tiden på her i weekenden, hvis ikke du allerede har fundet lige præcis dem du vil have 🙂

 • Trine

  Jeg er meget glad for mine La Crosse gummistøvler med neuprenfor. De holder nu for 6 år i træk… Endten er kvaliteten i top eller også går jeg for få ture :0))

 • Kristine

  Surt, men måske ved Hunter, at produktet ikke kan leve op til forventningerne.
  Selv har jeg været glad for neoprenforede gummistøvler fra LaCrosse, men de holder ikke evigt i svejsningen mellem sål og overlæder, så efter to par er jeg gået over til Tretorn, der også har neoprenforede. Denne gang har jeg valgt ikke at have neoprenfor, hvorved de bedre kan bruges året rundt og i vinterhalvåret med en tyk ulden sok.
  God jagt!

  • Mette

   Set her bagefter er det måske godt nok… hvis der er så mange problemer med deres produkter som en google søgning tyder på, er det måske meget godt, at jeg nu kan vælge et andet mærke.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *