Weekendens skyggeside

IMG_7036

Efter en lang og  lækker weekend med smuttur til Sverige, dejligt selskab, fødselsdag, sol, blå himmel og travetur ved stranden ramte mandagen mig, som en dør i hovedet.

En enkelt fredagsfridag og opgaverne har hobet sig op.

Inden vi nåede middag havde jeg lavet opgaver på udstyr til 19 nye medarbejdere, som starter i perioden 15/12 – 5/1. Vi ligger vandret i luften og ingen synes, at kunne se, hvad det gør ved os… og hvis de kan, så gør de i hvert fald ingenting ved det!

Om ganske få dage har jeg juleferie. Tiltrængt juleferie med plads til formiddage i nattøj, traveture Vesterhavet og lange aftener med kaffe, film og varme hunde ved fødderne…  og jeg vil ikke skænke arbejde en eneste tanke!

 

IMG_7061

One Comment

  • Catarina

    Øv sikke en mandag du havde. 🙁 Jeg håber din tirsdag bliver noget bedre og at juleferien, som snart er inde for rækkeviede gør underværker og der så ikke ligger endnu flere opgaver og venter når du returnere fra den. 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *