En lille nisse rejste, en anden en har fødselsdag

Vi har ikke tidligere besøgt Göteborg på denne tid af året, så det var helt nyt at se byen klædt på til jul.

Særligt varehuset NK havde wauw effekt. NK er meget eksklusivt og ligger en del over vores budget, men derfor kan man jo godt kigge (:

sverigepage2014

Vi fik købt næsten alle julegaverne. Jeg mangler kun en enkelt – måske to – for at kunne sige, at jeg er klar til jul.

IMG_7372

Vi var heldige med vejret. Vi havde tørvejr det meste af dagen og den meget omtalte storm ‘Alexander’ skulle vise sig at være en tøsedreng. Godt nok gyngede det, men ikke noget, der var ‘breaking news’ stof. Færgen var gabende tom på vejen hjem. Vi snakkede om, at der da vist var mere personale end passagerer, men om det var stormvarslet, der holdt folk væk, ved jeg ikke.

IMG_7374

Nu er det jo så blevet Luciadag og dermed min fødselsdag. Læg lige mærke til at solen skinner smukt og himlen er blå (:

Jeg har hjembragt lussekatte, som vi skal have til eftermiddagskaffen og så skal jeg have pakket bunken af julegaver ind.

sverigepage2014a

Glædelig Luciadag til dig.

10 Comments