Et par timer i utide

Solen skinnede fra en klar blå himmel i Nordjylland og da jeg er godt med i opgavebunken besluttede jeg at køre hjem et par timer før fyraften og nyde dagen ude sammen med hundene.

Inden jeg kørte hjem lagde jeg vejen omkring City Syd. Jeg ville kigge efter noget bling bling til armen, der kunne larme lidt sammen med min julefrokostsølvkjole… det fandt jeg ikke…. tilgengæld gik jeg hjem med et par dyre støvler og en lang cardigan.

IMG_6844

Hjemturen endte med at være lidt af en udfordring. Jeg troede, at jeg var kommet i et begravelsestog. Vi sneglede os afsted med max. 60-65 km, fra Aalborg og helt ud til Gandrup. Her var det endelig muligt at overhale. ‘Rustvognen’ viste sig at være en Berlingo med en kvindelig chauffør bag rattet… 50 overhalinger senere havde hun fortsat ikke fattet, at hun var til gene.

Heldigvis var vejret så vidunderligt, at jeg hurtigt glemte min irritation. Jeg pakkede hundene og vi kørte til stranden for første gang meget meget længe.

Smuk sol og ingen vind… det gjorde dæleme godt i både krop og sjæl for os alle tre.

IMG_6901

11 Comments

  • Mette

   Der er alt for lidt lys og tid til fotografering på denne tid af året… og jeg savner det mindst lige så meget som dig.

 • Birgitte Bonde

  Gid det var mig, der havde nået en tur til stranden i SOLSKIN… Skønt billede af hundene 🙂 Hvad angår den kvindelige bilist, så er det hovedrystende og man burde næsten….ja hvad burde man…bare et eller andet! 🙂

  • Mette

   Det var lige en strandtur jeg/vi havde brug for. Der er desværre allerede ved at være mørkt når jeg normalt har fri og derfor bliver hundelufteturene begrænset til en halv time i mosen.

   (jeg havde lyst til at overhale med tudende horn… men jeg gjorde det ikke :-))

 • Karin Abildhauge

  Altså sådan en t…, Hun kan skabe alvorlige ulykker, og det for de 50 der skal overhale, og de modkørende.

  Godt du fik forkælet dig selv både med støvler og cardigan, og sjælen sammen med hundene.

 • Catarina

  Sådanne trafikanter skulle politiet være efter, for de er til større fare for mange end nogle som kører 10 km for stærkt. :-/

  Det lys der er på dine billeder fra i dag, er da helt og aldelses magisk. Fedt at I fik solen at se, her har den efterhånden mangle i flere dage.

  • Mette

   Solen hænger enormt lavt derude og jeg synes, det er svært at styre… hundene bliver nærmest orange i den nedgående sol.

   Hende i rustvognen skulle have haft en bøde for at være til gene i trafikken. Hun kunne heller ikke finde ud af at holde en stabil fart så vi kørte og bremsede hele tiden.

 • Mette Lausten

  Jeg synes, Ninjaen ser lidt misfornøjet ud, men det var nok lige i det splitsekund, du trykkede på knappen. Hvis hun var pode/datter/teenagepige, ville hun nok kræve omfotografering, da hun ikke har lagt ansigtet i de rette folder (det ville min datter i hvert fald ha’ krævet) 🙂
  Mette L

  • Mette

   Jeg mødte engang en lille pige på en 4-5 år. Hun kigge på Arabella og derefter på mig og spurgte: Hvorfor er din hund ked af det?

   Hun ser vist bare altid sådan lidt misfornøjet eller ked-ud-af-det ud 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *