Så blev det endelig december

26828123_350_350Der er masser af bjældeklang men skuette meget jul over “Kære Julemayin”… men ikke desto mindre er det et af de julenumre, vi skråler med på i Poloen. Og så er vores kaffedate fra i fredags jo med, så den måtte vi have på denne 1. december.

Det er også på denne første decemberdag, at min mor har fødselsdag og bliver 82. Bortset fra at hukommelsen bestemt ikke er noget at råbe hurra for, så er hun fysisk frisk og rask.

Vi holdt fødselsdag i går, så i dag jeg stak bare lige næsen ind og gav et fødselsdagskram.

Min mor og jeg skal på tur til Frederikshavn Sygehus på søndag. Min mor skal CT scannes og jeg skal agere chauffør. Det er lidt spøjst, at få indkaldelse til sådan en undersøgelse på en søndag… men det er måske for at udnytte kapaciteten max og det kan man vel kun bifalde.

Min mor er fra Frederikshavn og hvis vi orker, tænker jeg, at vi også tager en sightseeing i hendes barndomsby. Jeg vil gerne se den Søndergade, hvor hun er vokset op og som jeg har hørt så meget om.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *