De sørgelige rester

IMG_6698

Dette er de sørgelige rester af den kæmpe knogle hundene fik i søndags.

Ikke noget appetitligt syn, men har man kæbekraft nok – og det har mine to – så er det her hvad maven fyldes med og de er altså både spidse og skarpe!

Det næste billede af den spiselige slags bliver forhåbentlig mere delikat.

Jeg er nemlig ved at lægge an til at bage julens første portion hjemmebag. Poden får det længe ventede besøg af L.O.C. i næste uge og han skal trakteres med kaffe og julegodter – og derfor også morens hjemmejulebag i form af pebernødder og julecookies.

Er man så ikke nærmest sådan en slags Kongelig Hof Leverandør?

Eller noget (:

11 Comments

    • Mette

     Hun vandt en Instagram fotokonkurrence og inden han giver koncert i Aalborg i næste uge, aflægger han hende et besøg 🙂

     Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår hvad du mener med, at man ikke kan se hvad du skriver. Jeg har nu testet kommentarfeltet på pc, iPad og iPhone og jeg kan se alt jeg skriver.

     • Trine

      Jeg havde skrevet mere i mine to kommentarer men alt efter det første punktum forsvandt i begge kommentarer så nu tør jeg ikke sætte et punktum men skynder mig at rose opskriften på pebernødder igen i år :0)

      • Mette

       Nå for søren… det skal jeg da vist lige hører om andre også oplever. Jeg kan se, at der er masser af punktummer i de andres kommentarer, så jeg tror ikke vi kan skylde skylden på det 😉

       Det er verdens bedste pebernødder. Cirkusprinsessens Julecookies kan også varmt anbefales 🙂

  • Mette

   Nemlig… jeg bakser stadig lidt med belysningen men jeg tænker, at jeg finder alle de rette indstillinger på et tidspunkt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *