Opbrydningstid

Nu gider vi altså snart gerne se bare lidt til solen… klokken 15.30 er det allerede så mørkt, at det ikke er rart at gå i mosen og der er over en måned tilbage før det vender igen.

IMG_6576

Den smule lys, der er udsigt til falder ind gennem kontorets vinduer, hvor der hersker travlhed og uro. Vi får nye beboere på tredie og det giver ny uro og nye stemmer vi skal vænne os til.

Jeg fik til opgaven af min chef i sidste uge, at kigge mig om efter et nyt sted at slå os ned. Ikke fordi vil skal flytte, men antallet af medarbejdere vi er tilbage i afdelingen gør, at vi måske på et tidspunkt bliver flyttet til et sted, vi ikke selv har indflydelse på og så er det bedre at være proaktiv.

Vi har lager, fabrik og folk i ‘teknikkælderen’ – en fast medarbejder og to studenter – og det ville være optimalt, at komme derned i nærheden.

Jeg går en tur i morgen med en vogn… mens jeg rekognoscere (:

2 Comments

  • Catarina

    Ja, det vil da være oplagt at I alle får plads i nærheden af hinanden og heller at I selv finder noget, end at ledelsen finder noget, som så ikke er optimalt. 😀 God fornøjelse med pladsfindingen Mette.

    • Mette

      Det ville i hvert fald hjælpe en del på al den løben og og ned af trapper. Jeg går en tur i morgen og lader som om jeg kigger efter overskudsudstyr 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *