En slags jubilæum

Mobilen gjorde mig til morgen opmærksom på, at det i dag er 4 år siden, at jeg startede som teknisk konsulent i TDE.

Det var heldigt, at jeg fik det job inden skruen i firmaet for alvor blev strammet. I dag var den stilling næppe blevet genbesat og jeg havde siddet fast nede i receptionen.

Der er sket enormt meget på de 4 år. Bemandingsmæssigt. Økonomisk. Teknisk. Organisatorisk.

IMG_6568

Jubilæum eller ej… det er weekend og den har været har været længe ventet. Den betyder nemlig, at vi endelig kan få lidt lys at se. Måske. Der er godt nok ikke tegn i sol og måne på, at vi får solen at se i dag – men mindre kan også gøre det efter en uge, hvor mørket og den grå dyne er en begyndende vinterdepression værdig.

Måske skulle jeg følge nabo og genbos eksempel og sætte julelysene udenfor… de gør da novembermørket så meget smukkere og når de andre er begyndt, kan jeg vel også (:

6 Comments

 • Catarina

  Hjerteligt tillykke med jubilæet og ja, det var da i den grad heldigt at du gaflede det job og ikke bare skulle sidde og spille dit tallent i receptionen. 😀

  • Mette

   Jeg var visnet lige så stille dernede. Der er ikke udfordringer nok i receptionen her i huset. Havde det så endda været på et hotel eller lign. så kunne det såmænd være spændende nok.

 • Helle K.

  Tillykke 🙂 betydeligt sjovere og mere udfordrende (tror jeg) end at sidde i receptionen.
  Jeg har altid mange lyskæder hele året rundt – altså indenfor. Den udenfor skal da vist snart i brug, jeg plejer at tænde den første søndag i advent, men jeg bestemmer jo selv 🙂 når Lasse kommer hjem, bliver han sat i sving. Jeg undrer mig, i år er jeg super-glad – selv om der er mørkt og gråt … måske bliver det træls til januar? 😉

  • Mette

   Jeg nøjes med at have dem fremme til jul selvom de jo er ganske dekorative. En juleklædt have er stemningsfuld så jeg tror også snart mine skal i brug 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *