Styr på dyr…

Ud over mine hunde, som af og til løber tossede rundt i mosen, mødte vi nytårsdag 2013 en flok undslupne kvier, på en ejendom lige uden for byen spankulerer hønsene frit omkring, ved Borgmestermolen holder kalvene fest på den forkerte side af elhegnet, i lørdag kom der to heste med sadel og hovedtøj men uden ryttere traskende i mosen og i dag var det et får, som var ude at spadsere på Ulstedvej.

Styr på dyr, kan man ikke just påstå, der er i Hals og omegn.

Mens vi var ude og lave første forsøg med ‘slowmotion’ funktionen på mobilen har Robort støvsuget og jeg kan nu bare læne mig tilbage og nyde resten af onsdagen med mad fra kantinen og de første afsnit af  True Detectives, som vises på DR3 søndag aften, på harddisken…

Jeg agter, at sumpe på sofaen resten af onsdagen…

8 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *