X-Factor UK

Jeg har for længst opgivet den danske udgave af X-Faktor – det er sgu begrænset hvor mange flere talenter, der gemmer sig i vore bette land.

Tilgengæld er jeg blevet hooked på den engelske udgave, som sendes på DR3 tirsdag aften. Talentmassen er tilsyneladende noget større i England… altså, jeg er ikke en skid musikalsk, men i mine ører er de tosset dygtige stort set allesammen.

Den unge ‘Kevin Costner’ herover er en af mine favoritter og han må da gerne være ‘the man who wakes up next to me’ (:

De andre kan man se/høre her

3 Comments

 • Deborah

  Han er bestemt sød og synger dejligt. Men for hulen, er der snart ingen mænd UDEN tatoveringer?? Som bekendt, er jeg meget lidt glad for dem.

  Nu hvor du nævner Kevin Costner, så synger han faktisk også rigtig godt – jeg har skrevet om det her. Og jeg købte iøvrigt en dobbelt live-cd med ham, som jeg er rigtig glad for.

  • Mette

   Jeg tror ikke, der findes mange yngre mænd uden tatoveringer. Det er vist mere ualmindeligt IKKE at være tatoveret.

   Det generer nu mig – ikke bortset fra hals og ansigts tatoveringer, det er for rockeragtigt i mine øjne 🙂

   • Deborah

    Nej, desværre tror jeg, du har ret. Jeg synes det er skæmmende. Nu er det jo så relativt heldigt, at jeg ikke er yngre, men jeg kan jo godt ellers lide yngre mænd så….hm! Nå, det er ikke det store dilemma endnu, men det må det da gerne blive 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *