Men æblekagen… dén var god!

Ham der det lange orangeaderør som jeg deler skrivebord med, kan sætte kvalmende mængder æblekage til livs… jeg siger det bare! Jeg havde lavet dobbeltportion til 5 mennesker og  da jeg kørte hjem var der kun ganske lidt tilbage i skålen og hovedparten var røget i hans mave.

IMG_5867

Mandag har været hektisk og fyldt med forstyrrelser på jobbet. En af de her dage, hvor jeg har pisket rundt og alligevel ikke synes, at jeg har fået en skid fra hånden andet end at slukke en masse ildebrande. Jeg satser på mere ro i morgen, så jeg kan få tid til at gøre noget ved den evigt voksende bunke.

Mandag blev også dagen, hvor jeg måtte ansøge firmaet om et lån for at klare januar måneds udgifter. Som nogen måske husker opsagde firmaet i foråret alle vores lokalaftaler og ændrede vores løn fra at være forud til at være bagud. Det betyder jo så at vi ingen løn får i januar.

Flot ikke?!?

Nåmen storsindede som de er – *host* – kan vi låne en månedsløn og afdrage dem over 18 måneder. Det vil sige, at jeg i mit i forvejen stramme budget, skal finde luft til at afdrage en månedsløn. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige… jeg er så skide ærgerlig over at opleve, at den virksomhed hvor jeg har lagt hele mit arbejdsliv nu bliver ødelagt af ussel mammon.

Men æblekagen… den var god 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *