Verden i dvale

Jeg var vågen kl. 6. På en sommermorgen havde jeg gerne forladt min varme dyne og var kørt til stranden.

Men på en kold, mørk oktobermorgen, hvor regnen trommer insisterende på loftsruden vender jeg mig bare om og sover videre et par timer.

Jeg sov mig gennem regnvejret og vågnede til en morgen med en smule solskin på.

IMG_6182

I haven var der fra morgenstunden gang i æbletræets foderautomater. Sidste år var der knap fugle nok til at tømme den lille automat på en uge… de har åbenbart inviteret hele familien til at deltage i festen, for i år har jeg måttet investere i endnu en automat og dem fylder jeg begge hver dag!

Udover livet i æbletræet er der ikke meget gang i haven. Den er gået i dvale og er et temmelig nedslående syn med visne blade, nedfaldsæbler og halvdøde stauder. Jeg skal have samlet grimme æbler og affald sammen inden weekenden er omme. På mandag afhentes der storskrald og så skal sækkene stå klar.

De pæne æbler skal forvandles til mos… jeg har lovet mine kage glade kolleger gammeldaws æblekage og der skal mindst laves dobbeltportion (:

2 Comments

 • Catarina

  Sådan ser vores have også ud og her skal der også “rengøres” for døde ting i weekenden, eller det bliver så først i morgen at vi går i gan. 😀
  God lørdag til Mette.

  • Mette

   Jeg fik slået græs og samlet æbler – og så satser jeg på lige så godt vejr i morgen, så jeg kan få fjernet alt det visne.

   Selv god lørdag – det der nu er tilbage af den 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *