Ikke helt skidt…

IMG_5905

Bemærk lige Turbo Tøsen der i baggrunden. Hun er ordentlig i hopla i øjeblikket. Hun både løber og leger… og spiser uden protester (:

Jeg løber absolut ingen steder. Mit garn havde en aftale med frisøren til morgen og bare det at skulle op, i bad og køre ind til byen har gjort mig lige så træt som et helt alderdomshjem. Det passer mig ikke. Som i overhovedet ikke.

I morgen skal jeg til kontrol og ultralydsscanning på Gynækologisk og er også i morgen færdig med den smertestillende medicin. Jeg tænker, at sidstnævnte gør en væsentlig forskel for min træthed og når de er lagt på hynden tror jeg, at jeg er klar til at blive menneske igen (:

I mit indlæg tidligere på dagen harcelerede jeg over manglen på ressourcer til at have et ordentligt ambulanceberedskab… men jeg skal så også huske at rose for den behandling jeg har fået af samme sundhedsvæsen de sidste tre uger. Når man får tildelt en ‘kræftpakke’, så kører det altså efter en snor. I dag er det præcis tre uger siden jeg henvendte mig til min egen læge og nu er jeg undersøgt, opereret og afventer kun vævsprøverne.

Det er da ret meget i orden.

12 Comments

 • Stine

  Håber snart der kommer svar, ventetid er ulideligt. Det ved vi om nogen for vi er stadig indlagt og venter på flere undersøgelser

 • Birgitte Bonde

  Kære Mette. Med fødselsdag, weekend og et par sygedage har jeg ikke rigtig fået fulgt ordentligt med i, hvordan det er gået dig med operationen og i dagene efter. Men jeg synes at fornemme, at du har det godt og er ved godt mod. Fortsat rigtig god bedring 🙂
  Kærlig hilsen
  Birgitte

 • Catarina

  Rigtig god bedring og ja sundhedsvæsenet virker. Og i det tilfælde det ikke gør er det ikke væsenet skyld, men polittigerne. Det er dem vi skal skyde på og stille krav til.

  Og så er det da skønt at den gamle er i hopla, det må da godt smitte lidt af på dig også. 😉

 • Helle K.

  Du har ret, det er dejligt, at der virker, når man har brug for det. Jeg har heldigvis også kun oplevet positivt i den retning.
  Det smertestillende er en killer – derfor jeg forsøger at leve uden, selv om jeg egentlig kunne bruge det af og til.

  • Mette

   I dag har jeg kun taget et par Panodiler – og det kan jeg mærke er rigeligt nu, så det går den helt rigtige vej .)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *