Nåmen, der er jo også godt nyt…

Nu skal det ikke ende i den rene jammerdal og der er faktisk også positivt nyt fra det Nordjyske.

IMG_5348

Både Poden og jeg er i dag blevet kaldt ind til samtale hos vores respektive chefer.

Poden for at få en masse ros for sit arbejde og engagement i praktikugen – P L U S et tilbud om job som juleassistance. Sådan. Hun havde planer om, at skrive en ansøgning, men det bliver så ikke nødvendigt. Jeg er så glad på hendes vegne. Mest for det skulderklap, der ligger i det jobtilbud, men sandelig også fordi jeg ved, hvor gerne hun vil tjene en ekstra skilling, som supplement til SU’en.

Min samtale varede kun et øjeblik men den gjorde mig alligevel både glad og, ikke mindst, lettet… indtil videre kan jeg ikke sige mere, men nogen synes åbenbart, at jeg fortjente at gå hjem med en god nyhed (:

7 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *