Søndagssysler

Søndag morgen er kaffe, sovende hunde, regnvejr og have program på DR.

Blikket falder på min egen have… den kunne ved Gud ikke vinde mange præmier. Gåsebillerne har ødelagt græsplænen, kanterne trænger til at blive trimmet, det store højbed er groet til og der trænger i det hele taget til at blive gjort ‘noget‘.

Jeg er ikke noget havemenneske… altså medmindre at man med havemennesker forstår en der elsker at sidde derude med kaffe eller grill og kølig hvidvin (:

IMG_5612

I dag skal det vist være.

Der skal ryddes op og gøres klar til det efterår, der banker på. Havemøbler skal pakkes væk, nedfaldsæbler smides ud og de efterhånden kedelige stauder skal klippes ned, ukrudt skal luges og det hele skal samles i sække til storskrald.

Sæt i gang Madam Bech…

6 Comments

 • Karin Abildhauge

  Jeg bliver helt varm indeni når du beskriver hvordan haven så ud her til morgen. Den fortæller en dejlig historie, og må for mig gerne være en have med liv af tidens tand, kan godt lide vildnisset.

  Ved godt der skal lidt mere arbejde til i en have fremfor en skov, grøftekant eller lignende. Men så meget på 1 dag, tabte pusten 😉

  God søndag.

  • Mette

   Jeg kan også godt li’ at tingene ikke er for perfekte og der skal være plads både til skvalderkålen og til at hundene kan mosle rundt (:

 • Catarina

  Puha, jeg bliver helt træt ved tanken om alt det du skal lave i dag. 😀
  Jeg er også så småt begynt at gøre haven klar til efteråret, men jeg tager det lidt i etapper og møblerne får lov til at stå lidt endnu. 🙂
  God arbejdslyst Mette.

  • Mette

   Jeg endte med at være fuldstændig mørbanket så jeg har nok taget munden for fuld. Mon ikke jeg kan mærke min krop i morgen.. det tror jeg (:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *