Ingen planer er også en slags plan…

Sommeren er for alvor pakket væk i Hals… Føltveds lille røde jordbærhytte blev afhentet i eftermiddag og sommerhastighedsbegrænsningen på Strandvejen er nu fjernet.

IMG_5380

Jeg er nu ikke klar til at pakke den helt væk. Jeg går med bare fødder i vandkanten og havde jeg haft et håndklæde med havde jeg nok også taget en dukkert. Jeg måtte nøjes med at kigge på mens de to røde boltrede sig.

IMG_5426

I går lå weekenden helt åben. Uden planer.

Det holdt kun til i formiddag.

Lørdag tager vi på ‘Loppis’ til Tversted. Her ligger den skønne Lykkegaard, som har laden fyldt med de skønneste sager. Jeg er ret glad for det smukke Aluminia fajance og håber, at kunne supplere lidt op på Sonja og Susanne (:

5 Comments

 • Yt

  Der er så fint på Lykkegård.
  Har været heldig at overnatte der,da man kunne det.
  Glemmer aldrig det morgen bord vi kom ned til.
  Det kan da kun blive en dejlig weekend.
  God loppejagt 😉

  • Mette

   Det var et meget beskedent udbytte.. Lykkegaard er desværre ikke som jeg husker det – og den Aluminia jeg var på jagt efter fandt jeg ikke.

 • Catarina

  Jeg elsker weekender uden planer for det giver plads til små impulssive ture ud og det blå. det lyder som om din lille tur på loppemarked er en du “trænger” til. God jagt og god lørdag Mette. 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *