Hrmpff

En fridag er som regel noget man bliver positiv og glad af… men ikke denne her.

Ja det vil sige, at den startede fint med en tid til at få garnet trimmet – men den egentlig grund til fridagen var en aftale med Kamstrup/Energi Nord om udskiftning af min elmåler. De havde annonceret deres ankomst mellem 11.30 og 15.30.

Jeg så dem flere gange i området… mig nåede de ikke inden for den aftalte tid. Det irritere mig voldsomt og tænderne blev mere og mere sammebidte. Jeg synes, der er disrespekt for andre menneskers tid og da jeg havde en anden aftale kørte jeg kl. 15.30.

IMG_5362

Da jeg kom hjem lå der en seddel i postkassen og den jeg havde skrevet til dem var hevet af døren… jeg tænker, at montøren skal være glad for IKKE at ha’ truffet mig – jeg tror, at jeg havde hevet hovedet af ham i irritation.

Jeg ringer i morgen og aftaler ny tid, men det bliver når det passer mig… jeg bruger ikke endnu en feriedag på at vente.

4 Comments

 • Karin

  Jeg forstår din irritation.
  Her hvor jeg bor har vi muligheden for at kunne aflevere nøglen til viceværten, så vi ikke behøver at være hjemme. Når opgaven er udført, bliver nøglen afleveret i postkassen. Den aftale er med underskrifter etc. hvis uheldet skulle være ude lige den tid/dag.
  Jeg vil gerne være fluen på væggen i morgen når du ringer og aftaler ny tid dag:-)

  • Mette

   Med to temmelig store hunde er det ikke en mulighed jeg har kunnet benytte mig af og nu bor jeg privat uden vicevært 🙂

   Den dame jeg fik i røret var jo ganske udskyldig og var heldigvis fuld af forståelse og ville selv være blevet sur over at sidde og vente. Nu har jeg fået en ny tid der ligger efter normal arbejdstid 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *