Sommeren og ferien går mod hæld

Det føltes nærmest som efterår derude ved havet til aften.. køligt og blæsende.. men det var vel også for meget at forlange, at den skønne somme skulle vare ved.

Ikke at hundene lader sig påvirke. De bader året rundt uanset vandets og luftens temperatur. Deres matte derimod har lagt håndklædet på hylden for i år. Så meget for den intention om at skulle være vinterbader 😕

Sommerhusgæsterne er for de flestes vedkommende rejst hjem og det betyder, at vi ikke længere behøver køre så langt for at komme til en strand vi kan have for os selv… 2,7 km så er vi ved Winthers Plantage og Skallerevlerne mod 19 km til Borgmestermolen.

IMG_4852

Jeg nåede, at afværge en større lugtkatastrofe da hundene faldt over en død sæl som de givetvis havde kastet sig ned i, hvis ikke jeg have ladet min ‘blide‘ røst lyde (:

Lillebror har stor respekt for min stemme. Råber jeg højt nok, lægger han sig ned og ser ud som om himlen er ved at falde ned over hovedet på ham. Ninjaen er kold som jordbæris, men stopper dog som regel med det hun har gang i. Som regel.

IMG_4857

Der er stadig fire dage tilbage før ferien er helt slut og arbejdet kalder igen.

De skal nydes og fyldes med det jeg allerbedste kan li’.

2 Comments

  • Fruen i Midten

    Død sæl – føj! Elsker altså alle dine billeder af dine badende hunde 🙂 Kedeligt med Podens anfald. Forhåbentlig er det bare ‘ingenting’ og går i sig selv igen. Snart.

  • Catarina

    Nyd den sidste ret ferie Mette. 🙂
    Godt du fik afværget deres sælhygge, for det havde da bestemt ikke været en behagelig “duft” at have fået med hjem 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *