På afveje

Planen var oprindeligt at besøge Agger, men det var en slags dagen derpå, så vi sov længe og endte i stedet med Nibe og omegn. Og Agger løber jo ingen steder.

Vi kørte gennem Nørholm, Mellemholm og Sønderholm. Vældig kreativ navngivning. Eller noget.

IMG_4746

Vi gik langs fjorden fra Klitgård Fiskerleje og helt ind til Nibe. Næsten.

IMG_4750

Sommervejret er af en noget anden karakter end for blot få dage siden. Det er med gummistøvler, varm trøje og en regnjakke over armen, når vi bevæger os ud. Sorte skyer jager hen over himlen og det er ikke til at forudse, hvornår de afgiver vand.

Det gør mig ikke noget. Jeg har ferie og på bagsædet af Poloen ligger regntøj, trøje, ekstra strømper, håndklæde, sneskovl, paraply, vand og vandskål… udrustet til at klare de fleste situationer uanset om vi havner i Nibe, Agger eller Arktis.

IMG_4756

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *