2 Comments

 • Monica

  han er fantastisk!! Livsbekræftende !

  ( i øvrigt vil jeg nu aflyse morgendagens time hos dyrlægen som involverede røntgen/aflivning… Bundy skranter kraftigt, har gjort siden vi kom hjem fra ferie..(midt juli) og kan dårlig løfte bagdelen, samt går stivt og vaklende… men i går syns jeg det gik lidt bedre – fik faktisk gået en tur på ca 1 km ( mod de 200 m vi har klaret på det senere) – vi smertebehandler ( bl.a. med Panodil(!) doctor’s orders) og lige nu vil jeg altså ikke melde ham ud… selv om jeg er smertelig klar over der er grænser hvor meget jeg kan byde ham.. men hvor er det dog hårdt…)

  • Mette

   Åh nej Monica, det er jeg ked af at høre. Jeg ved godt hvor svært det er og man håber til det sidste, at det bare går væk.

   Jeg håber han klarer skærene og at I kan have ham længe endnu.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *