Varme udsigter

I de her dage er det okay, at være fattig… 5 minutter på cykel, så er jeg ved stranden og kan nyde et vejr, der faktisk er bedre end i Sydfrankrig.

yr_no

Det er da ret meget i orden, når det nu ikke er plads til flybilletter i budgettet (:

Der er fortsat 6 arbejdsdage tilbage før jeg holder sommerferie… selvom juli måneds selvbestaltede seniorordning også har føltes som en slags ferie. Lange weekends og korte uger i kombination med det lækre vejr har gjort sommeren rigtig lang og rigtig dejlig.

Jeg tænker, at det ikke er sidste gang, at jeg benytter mig af den model til afvikling af feriedagene.

Der er stille på kontoret. Lidt for stille efter min mening. Tiden har været brugt på at nå til bunds i de bunker vi ikke når til daglig. Der er ryddet op på lageret, i depotrummet og i skuffer og skabe…

– og der er fortsat 6 arbejdsdage tilbage 😕

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *