Der er dejligt på landet

Jeg var rundt omkring i går… til kaffeslabberas i en mindre by ude på landet, gik langs landevejen med hundene og stoppede på vejen for at fotografere grøftekanterne.

IMG_4145

Der er dejligt derude på landet… bortset fra én ting:

F L U E R

Jeg ville blive sindssyg, hvis jeg skulle bo et sted med så mange fluer både inde og ude… man behøver faktisk blot gå 1 km ud af Hals og så er man omringet af de bæster. Af samme årsag har vi ikke været i mosen meget længe. Jeg mødte en af mosens beboerne i Storkøb og hun havde bemærket, at det var længe siden de havde set mig. Jeg forklarede hvorfor og så sagde hun: så skulle du prøve at bo der, med afskyen malet i ansigtet.

Ellers tak!

Der er dejligt på landet… men jeg tror alligevel, at jeg nøjes med at tage på besøg derude.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *