God sommermorgen

Når vækkeuret ringer klokken 5 lørdag morgen er det fristende at knalde det en på låget og vende sig om på den anden side. Men står man op, pakker hundene og kører til stranden bliver man belønnet med den dejligste start på weekenden.

2014071210

Jeg er kørt forgæves til Borgmestermolen de sidste aftener. Alt for mange mennesker, hunde og – har Lillebror konstateret – vandmænd… dem kan han bestemt ikke li’ at træde på!

201407126

Hundene har behov for at løbe frit og i den her varme, har de behov for at bade og få kølet de varme kroppe. Til morgen kørte vi derfor til skallerevlerne. Her ligger masser af sommerhuse langs kysten, men på det tidlige tidspunkt måtte feriegæsterne da for pokker sove… det gjorde de og vi kunne have verden for os selv.

201407122

201407124

201407128

Nu snorker de i hver deres kurv og jeg tænker, at deres matte følger deres eksempel… senere… måske i skyggen under æbletræet.

Weekenden er skudt i gang på allerbedste vis… god en til dig også!

3 Comments

 • Maj-Britt Vestersøe

  Rigtig meget i lige måde. Var i Hals i aftes, og der var pænt mange mennesker. Hyggelig stemning for os “turister”, elsker simpelthen de lune sommeraftener i den hyggelige by.
  Du er bare en fantastisk hundeejer – der så gør, hvad der tjener de kære røde bedst – tidligt op og ud, så de har det godt. Mange kunne lære noget af dig.
  Denne nat må have passet dig perfekt – der var skruet ned for varmen, så håber du har sovet godt.
  Lidt eller meget regn i dag er vel ok???? Tænker, at det bliver skønt at få luften renset for den meget tunge varme-

  • Mette

   Der er rigtig mange motorcyklister, der tager turen til Hals… mange steder fra faktisk. Ham der ‘Lars’ kørte også motorcykel og tog ofte turen fra Sæby sammen med folk derfra.

   I dag var det ikke så sjovt, hverken at være hund eller hundejer men ved stranden har vi været trods den silende regn.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *