Det er IKKE fordi svenskerne indvaderer os…

Jeg har pådraget mig så irriterede øjne, at jeg er nødt til at konsultere det lokale lægehus i morgen, hvis jeg skal have bare en lille chance for at være iført makeup til fredagens firmasommerfest.

Der er åben konsultation mellem 9 og 10, hvilket giver mig lejlighed til også at byde Dannebrog og Margrethe II velkommen, når hun tidligt i morgen sejler forbi Hals på vej mod Aalborg.

Hals kanonlav har annonceret, at de er klar fra morgenstunden med ladte kanoner på Skansen.

Det fik i øvrigt Poden til at spørge om de skyder med rigtige kugler!?! Jeg kunne garanteret tjene fede penge på, at være hende med billederne af Dannebrog, der bliver skudt i sænk i indsejlingen til Limfjorden… men mon ikke de nøjes med at skyde med løs krudt? Jeg tror det (:

Jeg håber, at alle har fået infoen om saluteringen ellers kan det gå hen og blive en brat opvågning.

Også for Margrethe.

kanon

One Comment

  • Birgitte Bonde

    ØV Mette – er du også ramt af det ekstreme høje pollental for græs i år? Som barn og ung pige led jeg rigtig meget af høfeber, men det forsvandt heldigvis i mine voksne år – men jeg skal da lige love for, at det er vendt tilbage i år!

    God fest på fredag 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *