En klassiker og en redningsaktion

Det er april måneds mest viste motiv og med god grund. Jeg kan i hvert fald ikke lade være med at glæde mig over de smukke gule rapsmarkers kontrast til den blå himmel. Det er da indbegrebet af dansk forår.

IMG_1722

Jeg har arbejdet hjemme i dag – af flere årsager. Jeg var tidligt vågen, så det betød, at jeg sad på min pind allerede kl. 6.40 og kunne derfor stemple ud allerede kl. 13.

Et hurtigt ærinde inde i Aalborg endte i en mindre redningsaktion af en ældre mand, der havde fået sig forvildet sig ud midt i trafikken i sin kørestol. Han holdt i krydset ved politistationen og så mildest talt temmelig panisk ud. Jeg smed Poloen ind til siden og fik ham transporteret tilbage til plejecentret, der ligger bag politistationen. Personalet drak kaffe og blev lidt paffe da jeg parkerede ham i receptionen med et værsgo! (:

Det er weekend… luften er fuld af låååve, og blomster, og forår. Der skal leves og nydes.

One Comment

  • Birgitte Bonde

    Jeg er helt enig med dig, Mette 🙂 – det smukkeste billede og indbegrebet af forår (som når solsorten sidder højt på en tagryg og fløjter) 🙂
    Jeg har cyklet en del i påsken og fridagene efter og jeg er derfor kommet vidt omkring og ud på “landet” – jeg har næsten ikke kunnet få øjnene væk fra de smukke gule rapsmarker. I weekenden var jeg i Aalborg og køre et mtb maraton og der fik jeg i den grad også mulighed for at nyde synet af markerne 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *