Sådan kan man også bruge en fridag

“Naboen” havde inviteret til pløjedag med hest. Det er ikke akkurat noget man ser hver dag – heller ikke i det mørke Nordjylland – så det blev jeg selvfølgelig nødt til at opleve.

IMG_1133

Der var vel 10-12 ekvipager og jeg blev fortalt at nogen trænede til konkurrence, så den slags findes altså også – mens andre blot fornøjede sig med det gamle fag.

IMG_1147

Iklædt fotoudstyr kunne jeg måske godt gi’ det indtryk, at jeg var fra ‘avisen’… de svarede i hvert fald bredvilligt på mine spørgsmål og stillede op til fotografering og da der var eftermiddagskaffe synes de bestemt også, at jeg skulle komme med ind. Det var selvfølgelig særdeles pænt af dem, men jeg er jo blot en nysgerrig nabo og takkede pænt ‘nej tak’.

Sådan kan man også bruge en kold og våd lørdag.

 

10 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *