Endnu en…

Jeg annoncerede godt nok i søndags, at 31. marts var min sidste mandagsfridag i denne omgang. Men jeg har haft nogle udedage tidligere på året og derfor samlet frihed sammen til at forlænge endnu en weekend. Jeg holder desuden fri de tre dage før påske og da 2. påskedag jo også er en fridag har jeg stort set hele april måned med i min selvbestaltede ‘senior-mandagsfridags-ordning’ (:

IMG_0786

Poden og kæresten flytter i ny lejlighed i weekenden. Der er hyret unge stærke kræfter til den opgave, så jeg er ikke involveret i selve flytningen. Jeg tænker, at jeg skal på banen, når de er kommet på plads og der skal sys gardiner og lign. Jeg glæder mig til at se hendes nye hjem. De har knoklet med maling og renovering siden de fik nøglen sidste fredag og jeg tror, de glæder sig meget til, at kunne se en ende på rodet.

Lige om lidt kan jeg glæde mig over endnu en lang weekend, som starter i det smukkeste solskinsvejr, en tur i Aalborgs gågader, en tiltrængt trimning af garnet og et visit hos Poden med lidt ‘sager’.

God weekend derude (:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *