Her springer bøgen ud…

DR Vejret er begyndt deres årlige jagt på billeder af udsprungne bøgeblade. Jeg kan ikke deltage endnu for den bøg jeg kom forbi på dagens luftetur er langt fra sprunget ud… til gengæld fandt jeg bitte små klaser af hyld og hørte den første humlebi brumme.

IMG_0787

Jeg har sået tomat, agurk, valmue og pragtkærte i vindueskarmen, slået græs for første gang, fældet et par træer, ryddet op og kørt store mængder affald på genbrugspladsen.

IMG_0842

Det gode vejr har fået folk i haverne og i sommerhusene. Genbrugspladsen var fyldt med trailere-folk og SuperBest fyldt med sommerhusgæster. Det varer ikke længe før vores lille by fyldes med sommerhusgæster og turister – det bliver en rar afveksling til den stille vinter. I hvert fald i et stykke tid… så må de gerne rejse hjem igen (:

IMG_0816
Badedyret

Poden og jeg har været på søndagstur til Bilka, Ikea og Jem & Fix – her var også enormt mange mennesker. Det var en tur, der resulterede i en Polo fyldt med lamper, pærer, støvsuger, planter osv… selvfølgelig betalt med mors dankort (:

Hun og kæresten er i fuld gang med at gøre deres nye lejlighed klar til indflytning. Køkkenet er slidt. Meget slidt, men en omgang maling og en udskiftning af bordplade, blandingsbatteri og gulvbelægning skal nok gøre det fint og brugbart.

IMG_0856
IKEA bold til de røde

I morgen er sidste mandagsfridag i denne omgang. Det har været skønt og er stærkt vanedannende. Jeg har allerede planer om at gentage successen i juli, som optakt til  årets sommerferie, som ligger i august.

5 Comments

 • Catarina

  Her er bøgen heler ikke nået så langt, men med de temperature som vi holder os i disse dage, så vare det nok ikke længe. 🙂
  Dejligt at de unde har mod på at sætte lidt i stand selv, det kan jeg huske jeg også kastede mig over og det blev faktisk rigtig godt. 🙂

  Nyd den sidste mandagsfri i denne omgang – kan sagtens følge dig i at det er vanedannenden

  • Mette

   Den marts med mandagsfri er gået alt alt for hurtigt. Heldigvis er det forår med alt hvad det indebærere af små fridage ind imellem 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *