Bare fordi jeg ku’

Der er ikke faldet så meget sne, at det på nogen måde havde været uforsvarligt at køre på job til morgen… men nu havde jeg indstillet mig på, at sove lidt længere og tilbringe dagen i bløde bukser og morgenhår… så her sidder jeg, ikke af nødvendighed, men bare fordi jeg ku’.

Jeg har fået en del fra hånden – opgaver som kræver ro og fordybelse – og på den måde kan en hjemmearbejdsdag være langt mere produktiv end en dag på kontoret, hvor telefonen ringer og kunderne går ind og ud af kontoret i en lind strøm.

Kantinen her på matriklen er så ikke være at skrive noget om – men i stedet kan jeg tage det varme tøj på og tilbringe frokostpausen med en travetur i skoven med Lillebror. Et okay alternativ, hvis du spørger mig.

God snevejrs fredag til dig!

4 Comments

 • Karin

  Bare det var muligt for mig med hjemmearbejdsdage. Ville så gerne det var muligt, for jeg har også opgaver der kræver fordybelse. Det er ikke muligt. Så jeg vil nyde andre har muligheden.
  Vi er en meget lille virksomhed m/få ansatte, men er begyndt at tale om at få mad udefra til frokost, især for at skabe noget socialt i frokoststuen. Pt er det kun madpakken, det bliver ikke helt så spændende som “din” kantine frembringer, jeg glæder mig.

  • Mette

   Jeg benytter mig kun af det når det er nødvendigt… en bil på værksted, en syg hund eller masser af sne. jeg kan faktisk bedst li’ at komme på job men det er virkelig dejligt at have muligheden når det er nødvendigt.

 • Catarina

  Altid dejligt med hjemmearbejdsdage. Man får en del fra hånden samtidig med at man hygger igennem. 😀
  Ha’ en fortsat dejlig fredag Mette 😀

  • Mette

   Det er så dejligt at have muligheden når det er nødvendigt. Da min kollega sagde god weekend kl. 13.45 var jeg stadig i nattøj 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *