Shit

Var det den foran?

Mig?

Den bagved?

Eller måske den, der var ude i en dobbeltoverhaling?

Det er ikke godt at vide, men under alle omstændigheder, så jeg det røde lys da jeg passerede en fotovogn på Omfartsvejen. Et blik på speedometret viste en hastighed under 85 – vi kørte tæt kolonnekørsel – men det koster vel kr. 1000 om man så blot overskrider med 1 km.

Nåmen tiden vil vise om jeg får en hilsen 🙁

4 Comments

 • Anette Bargholz

  Oh shit… om jeg kender netop den følelse og det udtryk 😀

  Der hvor jeg blev fotograferet måtte man køre 50… jeg kiggede på speedometeret, som jeg synes viste mellem 60-70 – og jeg tænkte både klip og 2500 i bøde… Men mine kloge kollegaer forsikrede mig om, at speedometeret næsten altid viser mere end man rent faktisk kører, samtidig bliver der trukket 3 km/t fra…! Jeg endte med en bøde på 1500 og ikke noget klip, da jeg var under de 30%…
  Håber ikke det bliver alt for dyrt…! 😀

  • Mette

   Får jeg min første fartbøde for at køre 82-84 km i timen er det squ for heldigt… jeg ligger ofte og kører alt for stærkt på den strækning og det kunne nemt have kostet klip og mange flere penge på en ‘god’ dag 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *